Předvánoční pečení s KitchenAid
Od pátku 20.11.2015 do soboty 21.11.2015 jste si mohli v Praze – Zličíně v prodejně HomeArt osobně vyzkoušet kuchyňské přístroje KitchenAid, prohlédnout nejnovější produkty a ochutnat čerstvě upečené cukroví, šafránové rizoto, vánoční punč a mnoho dalších 🙂
A protože fotografie vydá za tisíc slov, připravila jsem si pro Vás malou fotogalerii 🙂
Fešák Artisan 5KSM150 v černé barvě pomáhal s čokoládovo-pomerančovými sušenkami.
Během pár minut se k předvánočnímu pečení připojili i malí „kuchaříčci a kuchařinky“, kteří nadšeně pomáhali s vykrajováním cukroví 🙂
Kromě čokoládovo-pomerančových hvězdiček jsme pekli také mandlové cookies s pravou vanilkou 🙂
Na pořadu dne byly také čokoládové hrudky s kandovaným ovocem a ořechy, se kterými nám opět nadšeně pomáhaly děti 🙂
Než se dopeklo cukroví, dospělí si dali punč připravený s pomocí multifunkčního hrnce, který punč ohříval na tu správnou teplotu po celý den 🙂
http://kitchenaid.cz/123-sada-multifunkcni-hrnec-michaci-stojan
K punči nesměla chybět ani tradiční máslová vánočka s ořechy, kandovanou citrusovou kůrou a rozinkami v rumu, s jejíž výrobou opět ochotně pomohl černý Artisan 5KSM150 🙂
(recept naleznete na konci stránky)
A protože to pro kuchyňský robot Artisan údajně nebyla žádná práce, ze zbylých bílků nám vyčaroval sněhové rumové pusinky s vanilkou 🙂
Po pusinkách se tak rychle zaprášilo, že máme pouze fotografii z příprav 😀
Kdo neměl chuť na punč, mohl se občerstvit čerstvou šťávou z mrkve, pomeranče a jablíček s trochou zázvoru.
S lisováním šťávy pomohl opět kuchyňský robot Artisan s nástavcem 5KSM1JA
http://kitchenaid.cz/home/641-kitchenaid-odstavnovac-5ksm1ja-5413184000745.html
Pro nadýchanější konzistenci jsme džus promíchali ve stolním mixéru Artisan:
…a za pár sekund byla šťáva připravena ke konzumaci 🙂
Kromě vaření punče nám multifunkční hrnec KitchenAid pomohl také s vařením šafránového rizota:
Cibulku jsme za pár sekund nasekali v sekáčku KitchenAid
http://kitchenaid.cz/36-sekacek-p2-kfc3515
Nasekanou cibulku jsme orestovali, přidali rýži, vývar a šafrán, a nechali mulifunkční hrnec dělat svou práci…
Hrnec sám udržoval potřebnou teplotu k vaření, a sám si také rizoto promíchával.
Za dvacet minut bylo rizoto hotovo a připraveno k podávání 🙂
Všem zákazníkům a fanouškům děkujeme za účast a za návštěvu a budeme se těšit zase někdy příště!!! 🙂