DOMÁCÍ GOJI MARMELÁDA

 Kustovnice čínská je ohromně zdravá, ale některým lidem nechutná, protože jsou její plody tvrdé a těžko stravitelné. Já jsem na ni ale vyzrála a připravila jsem domácí goji marmeládu. Na zahuštění jsem přidala lžíci chia semínek a zdravá dobrota je na světě. Můžete si ji namazat ráno na lívance nebo ji přidat do řeckého jogurtu 🙂

IMG_2352_1


Ingredience: 

160 g sušených plodů Goji

200 ml vody

1 lžíce chia semínek


 Goji nasypejte do food processoru KitchenAid, přidejte vodu a vše rozmixujte na hladkou hmotu.
IMG_2344_1
IMG_2345_1
Do rozmixované směsi přidejte lžíci chia semínek, nechejte je chvilku nabobtnat a hotovou marmeládu naplňte do skleniček.
IMG_2361_1
Skladujte v lednici a potřebujte nejlépe do několika dnů. 🙂
 IMG_2342_1


Recept pro Vás vytvořila Michaela Šupáková z blogu „Cooking with Šůša“.

Další recepty autorky s použitím přístrojů KitchenAid naleznete zde: http://blog.kitchenaid.cz/?author=4

5KSM150-a-l-m

Produkty použité v receptu:

Kitchenaid food processor P2 5KFP1335



RECEPT K TISKU

GOJI MARMELÁDA



Ingredience: 

160 g sušených plodů Goji

200 ml vody

1 lžíce chia semínek


 Goji nasypejte do food processoru KitchenAid, přidejte vodu a vše rozmixujte na hladkou hmotu. Do rozmixované směsi přidejte lžíci chia semínek, nechejte je chvilku nabobtnat a hotovou marmeládu naplňte do skleniček. Skladujte v lednici a potřebujte nejlépe do několika dnů. 🙂
IMG_2352_1