Seminář „Letní snídaně“ v Prachaticích

Dne 11.7. 2016 se v Prachaticích konal další seminář pod vedením Lucie Jahelkové z výživového poradenství FoodBodyLife s tématem „Letní snídaně“. 

profil13001156_1026054634154653_3040080322805233232_n

[#Beginning of Shooting Data Section] Nikon D800E 2016/06/28 12:44:35.70 Time Zone and Date: UTC, DST:OFF RAW (14-bit) Image Size: L (7360 x 4912), FX Lens: 85mm f/2.8D Artist: Tony Le Duc Copyright: 2014 Focal Length: 85mm Exposure Mode: Manual Metering: Spot Shutter Speed: 1/125s Aperture: f/8 Exposure Comp.: 0EV Exposure Tuning: ISO Sensitivity: ISO 100 Optimize Image: White Balance: Auto2, A1, M1 Focus Mode: Manual AF-Area Mode: Single AF Fine Tune: OFF VR: Long Exposure NR: OFF High ISO NR: ON (Normal) Color Mode: Color Space: sRGB Tone Comp.: Hue Adjustment: Saturation: Sharpening: Active D-Lighting: OFF Vignette Control: OFF Auto Distortion Control: OFF Picture Control: [SD] STANDARD Base: [SD] STANDARD Quick Adjust: - Sharpening: 5 Contrast: 0 Brightness: 0 Saturation: 0 Hue: 0 Filter Effects: Toning: Map Datum: Dust Removal: [#End of Shooting Data Section]


Účastníci se dozvěděli, jak by měla vypadat správná vyvážená snídaně, jaké ingredience je možné navzájem kombinovat a jaké jsou nové trendy ve snídaních. 
Společně pak ochutnávali připravený „snídaňový stůl“ (lívanečky z rýžové mouky, francouzské palačinky ze špaldové mouky, muffiny s borůvkami slazené xylitolem, žitný chléb a celozrnné bagety s pomazánkami a pekanovým máslem, RAW čokolády, kakaové boby v kokosovém cukru, kokosový cukr, javorový a datlový sirup apod.). S přípravou pomáhaly již tradičně kuchyňské přístroje a doplňky KitchenAid 🙂 

nhrghfghg

wregtdhjg

trhgnhghg

Po ochutnávce „zdravé snídaně“ se účastníci pod odborným dohledem organizátorky akce pustili do přípravy vlastních pokrmů:

Cottage se zeleninou, šunkou a knackebrotem..

FullSizeRender


…tvaroh smíchaný s jogurtem, naklíčeným ovsem, lněným semínkem a skořicí + RAW snídaňová směs (baobab a mango) 

kuzjřzřj


…pomerančovo – banánové smoothie s lucumou a chia semínky…

wrtzh ngfhrgrghfbgrgge


…Vafle…

5_FullSizeRendertld_ka13_wafflebaker-waffles_corr_r

…a další dobroty.



Co nestihli účastníci na akci zkonzumovat, to si odnesli domů jako snídani/svačinu na nadcházející den 🙂

mzuujhhtnth


Postupně si všichni přítomní mohli vyzkoušet práci s následujícími přístroji KitchenAid:

– tyčový mixér P2 KHB2571

– toustovač https://www.kitchenaid.cz/toustovace

– stolní mixér Artisan 5KSB5553

– sekáček P2 KFC3515

jzhjzejjnfggfčšfgbrgr

wrtzhkuzjřzřj

Seminář se pořádal v prostorách společnosti KreBul o.p.s.

Letní seminář byl podpořen „grantem“ města Prachatice.

Děkujeme za účast, a těšíme se na příště!!!!

12698658_1007482912659853_5170021928838295365_o


Akci pro Vás připravila Lucie Jahelková z výživového poradenství „FoodBodyLife“

Odborné poradenství v oblasti výživy, zdravého životního stylu, aktuálních životních etap.
Programy celkové proměny
Semináře, workshopy vaření/tvoření

https://www.facebook.com/FoodBodyLife/?fref=ts

13001156_1026054634154653_3040080322805233232_n

Recepty autorky s použitím přístrojů KitchenAid naleznete zde: http://blog.kitchenaid.cz/?author=5