Dne 11.7. 2016 se v Prachaticích konal další seminář pod vedením Lucie Jahelkové z výživového poradenství FoodBodyLife s tématem „Letní snídaně“.
Účastníci se dozvěděli, jak by měla vypadat správná vyvážená snídaně, jaké ingredience je možné navzájem kombinovat a jaké jsou nové trendy ve snídaních.
Společně pak ochutnávali připravený „snídaňový stůl“ (lívanečky z rýžové mouky, francouzské palačinky ze špaldové mouky, muffiny s borůvkami slazené xylitolem, žitný chléb a celozrnné bagety s pomazánkami a pekanovým máslem, RAW čokolády, kakaové boby v kokosovém cukru, kokosový cukr, javorový a datlový sirup apod.). S přípravou pomáhaly již tradičně kuchyňské přístroje a doplňky KitchenAid 🙂
Po ochutnávce „zdravé snídaně“ se účastníci pod odborným dohledem organizátorky akce pustili do přípravy vlastních pokrmů:
Cottage se zeleninou, šunkou a knackebrotem..
…tvaroh smíchaný s jogurtem, naklíčeným ovsem, lněným semínkem a skořicí + RAW snídaňová směs (baobab a mango)
…pomerančovo – banánové smoothie s lucumou a chia semínky…
…Vafle…
…a další dobroty.
Co nestihli účastníci na akci zkonzumovat, to si odnesli domů jako snídani/svačinu na nadcházející den 🙂
Postupně si všichni přítomní mohli vyzkoušet práci s následujícími přístroji KitchenAid:
– tyčový mixér P2 KHB2571
– toustovač https://www.kitchenaid.cz/toustovace
– stolní mixér Artisan 5KSB5553
– sekáček P2 KFC3515
Seminář se pořádal v prostorách společnosti KreBul o.p.s.
Letní seminář byl podpořen „grantem“ města Prachatice.
Děkujeme za účast, a těšíme se na příště!!!!
Akci pro Vás připravila Lucie Jahelková z výživového poradenství „FoodBodyLife“
Odborné poradenství v oblasti výživy, zdravého životního stylu, aktuálních životních etap.
Programy celkové proměny
Semináře, workshopy vaření/tvoření
https://www.facebook.com/FoodBodyLife/?fref=ts
Recepty autorky s použitím přístrojů KitchenAid naleznete zde: http://blog.kitchenaid.cz/?author=5