Rádi byste měli přehled o nabídce pečících forem od KitchenAid? Přinášíme vám jejich přehlednou specifikaci.
Jaké jsou použity materiály?
Profesionální ocel o tloušťce 0,8 mm – profesionální kvalita a odolnost.
Antikorozní hliníková vrstva – nejlepší výsledky pečení díky perfektnímu vedení tepla.
Nepřilnavá vnitřní vrstva „Ileg“ – snadné odlepení od povrchu po upečení.
Přeložené rohy a zakulacené hrany s ocelovou výztuží uvnitř – profesionální kvalita a stálá pevnost tvaru.
Na jakou teplotu jsou pečící formy a plechy určeny?
Jak pečící formy a plechy ošetřovat?
Jaké jsou nabízeny druhy pečících forem a plechů?

Koláčová forma / tarte tatin – KBNSO09PI
Ø 23 cm, výška 5 cm
K pečení všech druhů dortů, koláčů,
tarte tatin.

Forma na biskupský chlebíček
KBNSO12SF
32 × 11,5 × 6,5 cm
K pečení všech druhů chlebíčků,
pečiva a chleba.

Forma na biskupský chlebíček
KBNSO9X5Q
24,5 × 14 × 8 cm
K pečení všech druhů chlebíčků,
pečiva a chleba.
Vybrali jste si svého favorita na pečení?
Pečící plechy KitchenAid s nepřilnavým povrchem zakoupíte zde: https://www.kitchenaid.cz/pecici-plechy#f&pg=1-2